Lise Vedde Fjærestad er ansatt som konsernsjef i Tun Media AS

Publisert: 28. juni, 2016 av Gro F. Andersen

Lise Vedde Fjærestad er i dag ansatt som konsernsjef i Tun Media  og som administrerende direktør i Tun Media AS og AS Nationen.

Hun har fungert i stillingen siden 1. februar i år, og har vært ansatt i Tun Media siden 2012 som konserndirektør økonomi og administrasjon.

  • Lise er en erfaren leder med bred erfaring fra ulike prosesser, herunder også strategi og forretningsutvikling. Hun har vært en del av konsernledelsen i Tun Media siden hun ble ansatt og har blant annet vært sentral i konsernets omstillings- og forbedringsprogrammer. Styret er svært glad for å få henne inn som konsernsjef i Tun Media, sier styreleder Johnny Ødegård.
  • Jeg er veldig glad for å bli ansatt i stillingen. Tun Media er en flott og spennende arbeidsplass i en spennende bransje. Tun Media har fire godt forankrede publikasjoner; Nationen, Bondebladet, Norsk Landbruk og Traktor, og jeg føler meg trygg på at jeg sammen med alle mine kompetente og entusiastiske kollegaer skal evne å utvikle nye forretningsmodeller og nye tilbud til våre lesere og abonnenter, sier Lise.