Konsernledelsen

 

Lise Vedde-Fjærestad er konsernsjef i Tun Media  og administrerende direktør i Tun Media AS og AS Nationen. Hun har i tillegg  konsernansvar for økonomi, personal og administrative funksjoner.

Lise har vært ansatt siden 2012, og har erfaring fra tilsvarende stillinger, sist som konserndirektør i Eika Gruppen.

 

Irene Halvorsen er sjefredaktør i AS Nationen, ansatt i mai 2016. Irene har mer enn 20 års erfaring som politisk reporter i flere mediebedrifter, blant annet NTB og Aftenposten.

Hun kom fra stilling som samfunnsredaktør i Dagsavisen, der hun også har vært nyhetssjef.

 

Christian Lind er kommersiell direktør og har konsernansvar for annonse, opplag og markedsavdeling.

Christian har vært ansatt siden 2014. Han har tidligere erfaring fra ledelse i flere media bedrifter, blant annet TV 2 interaktiv som salgs- og markedsdirektør.

 

Iver Gamme er ansvarlig redaktør for Fagpressen i Tun Media som utgir ukeavisen Bondebladet, magasinet Norsk Landbruk og magasinet Traktor. Iver har vært ansatt siden 2013.

Han har tidligere vært redaktør i PC World Norge og har fartstid som journalist i it-bransjen fra 1997. Iver kjenner landbruket fra innsiden og driver egen gård på Hadeland.

 

KONSERNLEDELSEN

Lise Vedde-Fjærestad
Konsernsjef i Tun Media og administrerende direktør i Tun Media AS og AS Nationen. Hun har i tillegg  konsernansvar for økonomi, personal og administrative funksjoner.

Irene Halvorsen
Sjefredaktør

Christian Lind
Kommersiell direktør

Iver Gamme
Redaktør for Fagpressen i Tun Media AS

'