Konsernledelsen

 

Lise Vedde-Fjærestad er konsernsjef i Tun Media  og administrerende direktør i Tun Media AS og AS Nationen. Hun har i tillegg  konsernansvar for økonomi, personal og administrative funksjoner.

Lise har vært ansatt siden 2012, og har erfaring fra tilsvarende stillinger, sist som konserndirektør i Eika Gruppen.

 

Irene Halvorsen er sjefredaktør i AS Nationen, ansatt i mai 2016. Irene har mer enn 20 års erfaring som politisk reporter i flere mediebedrifter, blant annet NTB og Aftenposten.

Hun kom fra stilling som samfunnsredaktør i Dagsavisen, der hun også har vært nyhetssjef.

 

Christian Lind er direktør for forretningsutvikling og salg og har ansvar for nye forretningsområder og annonsesalget i Tun Media AS.

Christian har vært ansatt siden 2014. Han har tidligere erfaring fra ledelse i flere media bedrifter, blant annet TV 2 interaktiv som salgs- og markedsdirektør.

 

Iver Gamme er ansvarlig redaktør for Fagpressen i Tun Media som utgir ukeavisen Bondebladet, magasinet Norsk Landbruk og magasinet Traktor. Iver har vært ansatt siden 2013.

Han har tidligere vært redaktør i PC World Norge og har fartstid som journalist i it-bransjen fra 1997. Iver kjenner landbruket fra innsiden og driver egen gård på Hadeland.

 

Ole-Martin Finstad er direktør for opplag og marked.

Ole-Martin har vært ansatt siden januar 2017 og har ledelseserfaring fra flere salgs- og mediebedrifter. Han kom fra en stilling som Opplagssjef i Vårt Land.

 

KONSERNLEDELSEN

Lise Vedde-Fjærestad
Konsernsjef i Tun Media og administrerende direktør i Tun Media AS og AS Nationen. Hun har i tillegg  konsernansvar for økonomi, personal og administrative funksjoner.

Irene Halvorsen
Sjefredaktør

Christian Lind
Direktør for forretningsutvikling og salg

Iver Gamme
Redaktør for Fagpressen i Tun Media AS

Ole-Martin Finstad

Ole-Martin Finstad
Direktør for opplag og marked