Norsk Landbruk søker journalist
01.07.2020

Har du lyst til å jobbe med verdens kanskje viktigste næring? Norges ledende fagblad for gårdbrukere har nå en ledig stilling som journalist. Vår visjon er å bidra til økt lønnsomhet i gårdsdrifta, og vi skriver om plante- og husdyrproduksjon, teknikk, bedriftsledelse og økonomi i landbruket.

Vi har god utvikling i lesertall og leter etter deg som kan bidra til å løfte oss videre. Du har gode kunnskaper om landbruk, har evnen til å sette deg inn i nye ting, og kan videreformidle fagstoff på forståelig vis.

Vi ser gjerne at du har høyere utdanning innen et relevant fagområde, at du har sikker språkføring og at du er fortrolig med kamera og digitale arbeidsverktøy. Da stillingen innebærer en del reisevirksomhet må alle søkere ha førerkort for personbil.

Som ansatt i Norsk Landbruk vil du inngå i et team på 15 redaksjonelle medarbeidere, der hovedoppgaven vil bestå av å produsere nyheter og fagartikler for nett og papir. Hos oss får du tillit og ansvar fra første dag, og du vil ha stor innflytelse på produktet vi leverer.

Søknadsfrist: 15.august

Søknad med CV sendes rekruttering@tunmedia.no innen 15. august. Spørsmål om stillingen kan rettes til ansvarlig redaktør Iver Gamme på telefon 950 49 233.