Er dine medarbeidere oppdatert på det som skjer i distrikts- og landbruks-Norge?
23.02.2021

Flere og flere er opptatt av hvor vi lever, hvordan vi lever og hva vi lever av. Det skriver Nationen om. Hver dag jobber vi for å gjøre landbruk, matproduksjon og bosetting i hele landet viktig for flere, og distriktspolitikk seiler opp som en av de viktigste sakene fram mot stortingsvalget 2021.

I distriktenes næringsavis følger vi politikken fra maktas korridorer fram til effektene den har på oss som bor og jobber i bygd og by. Det grønne skiftet, jord-, skogbruk og fiske, matindustrien, klima og sysselsetting over hele Norge - at dette kan du holde deg oppdatert på ved å lese Nationens nyhetsreportasjer, debattinnlegg, kommentarer og analyser.

Vi har passert 16 000 i opplag og bare åtte aviser i Norge hadde større vekst enn oss ved siste måling. Med flere lesere, vokser avisas innflytelse. Gjennom vårt bedriftsabonnement gir vi nå deg og dine ansatte full digital tilgang til saker om det som betyr mest - akkurat der dere bor og jobber.

Våre digitale bedriftsabonnement er personlige og knyttet opp til den enkelte bruker, slik at hver bruker lager sin egen digitale bruker ved hjelp av sitt mobilnummer og/eller e-postadresse. Ta kontakt på bedrift@nationen.no for å motta et uforpliktende tilbud.

Illustration by Freepik Storyset