Fakturainformasjon til annonse- og byråkunder
22.02.2023
Fra og med 1. mars vil vi gå over til å bruke Amedias systemer, som innebærer at vi vil få nye nettsider som er mer brukervennlige, nye apper og nytt design på våre papirprodukter. Vi vil også få tilgang til nye og bedre verktøy for analyse og gjennom dette kunne tilby bedre produkter til deg som kunde.

På fremtidige fakturaer vil avsender være Amedia Salg og Marked AS. Vi vil nå samle all annonsering på print og digitalt på samme faktura uavhengig av hvilke av våre publikasjoner du annonserer på, samt tjenester fra Tun Byrå. Du vil fortsatt forholde deg til din faste kontakt i Tun Media.

Amedia er et stiftelseseid mediekonsern, og landets største utgiver av redaktørstyrte medier. Daglig når våre medier mer enn to millioner lesere gjennom 105 lokale, regionale og nasjonale titler. Sommeren 2021 ble Amedia ny majoritetseier i Tun Media. Norges Bondelag beholdt sin andel på en fjerdedel av aksjene.

Amedia bidrar med å skape god effekt for annonsører over hele Norge. Utviklingsmiljøet jobber hver dag for å gi lesere og annonsører gode brukeropplevelser, og har høstet internasjonale utmerkelser for flere av sine løsninger.

Eksempel på fremtidige fakturaer.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss:
Christian_Lind
Christian Lind
Direktør for salg og byrå
Marianne-Vangsøy
Marianne Vangsøy
Byråleder
marianne@tunmedia.no
+47 922 15 522
Line-Trosterud
Line Trosterud
Strategisk rådgiver | Ansattrepresentant
Ragnhild-Aasgaard
Ragnhild Aasgaard
Key Account Manager
Tone_Vegusdal
Tone Merethe Vegusdal
Key Account Manager
tone.vegusdal@tunmedia.no
+47 911 00 204
Bjørg-Anita-Ødegaard
Bjørg Anita Ødegaard
Key Account Manager
Inger_Torsvik
Inger Marie Torsvik
Markedskoordinator
inger.torsvik@tunmedia.no
+47 952 03 496