Nationen har inngått avtale med Agderposten Grafisk
19.12.2019
Fra 1.januar 2020 har Nationen inngått avtale med Agderposten Grafisk om desking av papiravisen.

Ved å inngå samarbeid med Agderposten Grafisk, vil Nationen fremover bli desket i et større grafisk miljø, som i dag leverer samme tjeneste til en rekke andre aviser.

Nationen har det siste året samarbeidet med selskapet om desking av avisen i ferier og ved sykdom. Nyhetsredaktør Svein Ove Hansli forteller at avisen er godt fornøyd med samarbeidet og er sikker på at Nationens papiravis fortsatt vil være det gode produktet vi kjenner.

Videre forteller Hansli at teknologien for å deske papiravisen er i stor endring, og at det er mange fordeler avisen ikke ville fått tilgang til dersom vi stod alene. Samarbeidet vil føre til at papiravisen beholder sin identitet, samtidig som Nationen kan fortsette å styrke seg digitalt.

Nationen har gjort store organisatoriske endringer i løpet av de to siste årene for å sikre sine lesere et bedre digitalt produkt, samtidig som innholdet har blitt løftet. Dette har gitt Nationen god vekst på nett, med en økning på hele 40 % sidevisninger fra 2018 til 2019, som er en vekst på nesten 5,4 millioner sidevisninger.

I mars ble appen Min Nationen lansert og antall digitale abonnenter har økt med hele 41 %.