Nationen har signert ny avtale med Amedia Trykk Lillestrøm AS
06.03.2019
Ny trykkeriavtale vil gi abonnenter i Midt-Norge en langt bedre og sikrere distribusjon.

6.mars ble en ny avtale for trykk av Nationen inngått mellom AS Nationen og Amedia Trykk Lillestrøm AS. På bildet er leder for salg og marked i Amedia Trykk Lillestrøm AS, Inger Ottesen, og direktør for opplag og marked i Tun Media AS, Ole-Martin Finstad som har hatt ansvaret for forhandlingen av ny avtale.

Før den nye avtalen ble inngått har hele Nationen sitt opplaget blitt trykket på Lillestrøm, men fremover vil opplaget for Midt-Norge trykkes på Orkanger. Dette innebærer at alle Nationens abonnenter i dette området fremover vil få avisen distribuert direkte fra dette trykkeriet og vil sikre en langt bedre distribusjon for abonnentene.

Ole-Martin Finstad forteller at dette lenge har vært et ønske fra Nationen sin side og at det er svært gledelig at dette endelig kommer på plass.

Nationen opplevde i 2018 en vekst i abonnementsmassen både blant digital- og komplettabonnenter. Gjennom denne veksten ønsker avisen å utvide og forbedre sitt tilbud til papirabonnentene.

Midt-Norge er et område der vi har stor tro på vekst og vi mener at en bedre distribusjon i området vil skaffe oss nye lesere, forteller Ole-Martin Finstad.

Avtalen trer i kraft 3.april 2019.

Lanserer kampanje i forbindelse med nytt trykkeri