Ole-Martin Brinchmann Finstad (34) rykker opp i Tun Media - blir viseadministrerende direktør
03.10.2023
– Jeg gleder meg til å ta fatt på rollen og bidra til å styrke og utvikle selskapet, sier han. Ole-Martin Brinchmann Finstad er utnevnt til viseadministrerende direktør i Tun Media.

– Tun Media er til for å styrke landbruk og levende bygder. Vi har en viktig oppgave framover med å skape større bevissthet og engasjement rundt eget landbruk og norsk matproduksjon. Med Ole-Martin Brinchmann Finstad som viseadministrerende direktør, føler jeg meg trygg på at vi er godt rustet for å nå våre mål, sier konsernsjef Jannicke Engan.

34-åringen får et overordnet ansvar for at selskapenes strategier og mål blir godt forankret og operasjonalisert. Han skal samtidig bekle rollen han har fra før som direktør for opplag og marked.

– Ole-Martin er en helt unik leder som vi setter veldig pris på i Tun Media og Nationen. Bredden i hans kunnskap og hans engasjement for at vi skal lykkes, er rett og slett imponerende. Jeg er glad for å at han er del av laget, sier Engan.

– Tun Media har en sterk posisjon innen en spennende nisje og har gjennom Amedias eierskap et stort potensial for videre vekst. Jeg gleder meg til å ta fatt på rollen og bidra til å styrke og utvikle selskapet, sier Finstad.

– Vi skal bli best på å ta i bruk verktøyene og utnytte kompetansen som finnes i hele Amedia for å lykkes med strategiene for våre publikasjoner. For å styrke finansieringen av all den viktige og gode journalistikken som lages hos oss, må vi øke den digitale bruken blant eksisterende abonnenter og vokse gjennom å rekruttere nye heldigitale abonnenter.

Finstad har vært ansatt som direktør for opplag og marked i Tun Media siden 2017. Da kom han fra stillingen som opplagssjef i Vårt Land, hvor han hadde vært siden 2010.

Ole-Martin Brinchmann Finstad tiltrer stillingen 1. oktober.